Câmpeni: A spart geamurile autogării și a amenințat un jandarm cu un cuțit

Ieri, la ora 03,39, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Libertăţii din Cîmpeni, o persoană aruncă cu pietre în geamurile autogării. 

La faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică formată din poliţişti şi jandarmi, iar în ciuda intervenţiei acestora, bărbatul a continuat să se manifeste agresiv, lovind autospeciala de poliţie şi ameninţându-l pe unul dintre jandarmi cu un briceag ce-l avea asupra sa, motiv pentru care jandarmul a tras un foc de avertisment în plan vertical.
S-a trecut la urmărirea şi imobilizarea suspectului care a fost identificat în persoana lui P.D., de 45 de ani, din comuna Mihai Viteazu, judeţul Cluj, care, datorită faptului că avea un comportament nefiresc, a fost transportat la  Spitalul din  Cîmpeni, pentru evaluare şi tratament medical de specialitate de unde a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie din Alba Iulia.
Faţă de suspect au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi port fără drept al cuţitului, urmând ca în cauză să fie sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.
Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole