CAMPANIA CARITABILĂ A IPJ ALBA ”DE CRĂCIUN, DĂRUIEŞTE DIN SUFLET!” A AJUNS LA CEA DE-A VIII-A EDIȚIE 

 

Premergător Sărbătorii Nașterii Domnului Isus Hristos, polițiștii din Alba au continuat tradiția campaniei umanitare de Crăciun și l-au ajutat pe Moș Crăciun să ajungă, cu daruri, la copii. 

Anul acesta, Moș Crăciun, însoțit de polițiști, a poposit la Crăciunelu de Jos și la Blaj, unde s-a întâlnit cu Adelina, Valentina, Sofia, Isabela și Alexandru, copii silitori și cuminți, care cresc în familii monoparentale și cărora le-a dăruit produse electronice, rechizite, jocuri, dulciuri și fructe. 

De o surpriză deosebită a avut parte Tudor, un băiat din Alba Iulia, care iubește Crăciunul și care este fascinat de luminițele festive, specifice acestei perioade. 

Moș Crăciun, împreună cu polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale l-au dus cu autospeciala de poliție până la Sântimbru unde, prin bunăvoința domnului Bogdan Ioachim, s-a putut bucura de miile de luminițe de Crăciun care îi decorează curtea. 

Decorul special de Crăciun realizat de mama lui Tudor, special pentru el, în fața locuinței lor, a fost întregit de Moșul și de ajutoarele sale, cu un om de zăpadă luminos. 

 

Campania umanitară a polițiștilor din județul Alba, intitulată „De Crăciun, dăruiește din suflet!” a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. 

Recomandari

Alte Articole