Cadrele medicale interesate de cat ,,stimulent” financiar primesc pentru ,,fiecare bolnav ingrijit”, mai putin de sanatatea pacientilor!

Pandemia a imbogatit cadrele medicale! Nu mai e niciun secret! Multe dintre acestea au inceput sa investeasca in masini, case, apartamente etc. mizand pe purcoiul de bacnote, pe care-l primesc lunar. Cat despre munca?! Mai putina ca niciodata! Nimeni nu mai poate verifica! In spitale accesul este intezis, bolnavilor li se iau telefoanele…Dolce far niente!- cum ar spune italienii. Principala lor grija si preocupare sunt castigurile pe cap de bolnav!… O spun (scriu) chiar ele, cadrele medicale, in postarile de pe retelele de socializare, in vazul intregii lumi.

Teodora Ghezea, asistent medical generalist coordonator la Spitalul Municipal Oltenita (vezi foto), spital unde angajatii se acuza de abuzuri, este interesata (intr-un dialog pe retelele de socializare, nu stim daca si in timpul serviciului) de cat ,,stimulent” financiar primeste pentru ,,fiecare bolnav ingrijit”! (vezi foto). Colegii de dialog isi exprima si ei nemultumirea. Mai putin despre bolnavi, starea lor de sanatate, lipsa unor medicamente sau materiale etc. Si-atunci, sa mai speram ca se va termina pandemia?! Ministerul Sanatatii stie?

Recomandari

Alte Articole