Cadavrul minorei de 10 ani, înecată în Mureş a fost găsit. Un bărbat de 44 de ani, a dispărut în apele aceluiași râu

Ieri, la ora 13.43 Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin numărul unic 112,  despre  faptul că pe malul râului Mureş, pe raza satului Cisteiul de Mureş a fost găsit un cadavru uman. La fata locului s-a constatat că persoana decedată  era minora de 10 ani, din Ocna – Mureş, care în ziua de 11.07.2013 a dispărut, împreună cu un alt minor de 10 ani,  în apele râului Mureş.

Cadavrul a fost depus la morga din oraşul Ocna – Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei exacte a decesului.   

Tot ieri, la ora 18.35, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de către o femeie de 31 ani, din Teiuş, cu privire la faptul că în aval de balastiera situată pe raza comunei  Sîntimbru, în râul Mureş, s-a înecat o persoana de sex bărbătesc.  Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au stabilit că I.M., de 44 ani, din Galda de Jos, a intrat, în jurul orei 18.00, în apele râului Mureş şi nu a mai fost văzut ieşind din apă.
Imediat au fost constituite echipe complexe de căutare, formate din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi  lucrători din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alba, până în momentul de faţă, nefiind  identificat cadavrul persoanei în cauză.
Căutările continuă.

Recomandari

Alte Articole