“Bucuriile Primăverii!”, eveniment dedicat femeilor de succes din Sebeş Reviewed by CD on . Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 17,30, Casa de cultură din Sebeş va găzdui prima ediţie a unui proiect sugestiv intitulat “Bucuriile Primăverii!”. Activitate Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 17,30, Casa de cultură din Sebeş va găzdui prima ediţie a unui proiect sugestiv intitulat “Bucuriile Primăverii!”. Activitate Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»“Bucuriile Primăverii!”, eveniment dedicat femeilor de succes din Sebeş

“Bucuriile Primăverii!”, eveniment dedicat femeilor de succes din Sebeş

“Bucuriile Primăverii!”, eveniment dedicat femeilor de succes din Sebeş

Sâmbătă, 9 martie, începând cu ora 17,30, Casa de cultură din Sebeş va găzdui prima ediţie a unui proiect sugestiv intitulat “Bucuriile Primăverii!”.

Activitatea are ca scop promovarea unor modele de viaţă şi profesie printr-o sărbătoare în care vor fi aduse în atenţia publicului femei din judeţul Alba, cu rezultate deosebite în activitate profesională şi implicare socială, modele de urmat pentru tânăra generaţie.

Proiectul este o premieră şi se va organiza în colaborare cu Asociaţia Femeilor din Alba, Primăria şi Consiliul Local Sebeş, constituindu-se într-un prilej de adevărate bucurii pentru iubitorii de artă, programul incluzând o expoziţie de pictură cu lucrări ale unor pictoriţe de la Asociaţia „Arttrad Valea Frumoasei” din Sebeş, recital de poezie din creaţia Mariei Cornelia Postescu, un spectacol de teatru cu trupa Colb a Colegiului Naţional „Lucian Blaga” Sebeş şi un concert de muzică corală susţinut de Corul Armonia Sebeş, dirijor Adriana Comşa Haber.

Un moment special al acestui eveniment îl va constitui prezentarea unor modele de feminitate şi dăruire, în persoana unor femei cu rezultate remarcabile în diferite domenii de activitate, care vor fi premiate de către  preşedintele Consiliului judeţean Alba, dl.Ion Dumitrel.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus