Blaj: 112 sancţiuni contravenţionale, aplicate ieri participanților la trafic

Ieri, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, cu sprijinul poliţiştilor rutieri din Blaj, Alba Iulia, Sebeş, Aiud şi Teiuş, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune ce a avut drept scop combaterea indisciplinei participanților la traficul rutier și prevenirea accidentelor rutiere. Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat un număr total de 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.395 lei, au reţinut 5 permise de conducere şi 13 certificate de înmatriculare, şi au constatat 3 infracțiuni la regimul rutier.

Exemplu:

La ora 20,32, pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, a fost depistat N.I., de 49 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de N.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică, peste limita legală.

A pus în pericol siguranţa traficului rutier

La data de 02.02.2013, ora 03.47, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, au oprit, pentru control, pe strada Octavian Goga  din  Alba Iulia, un autoturism condus de N.P.T., un bărbat de 31 de ani, din Scorniceşti, judeţul Olt.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
N.P.T. este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Recomandari

Alte Articole