Biciclist băut, accidentat de o mașină pe o stradă din Cugir

Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată la data de 04.11.2013, ora 16.25, prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Victoriei din oraşul Cugir a avut loc un accident de circulaţie.
Echipa de cercetare care s-a deplasat la fata locului a constatat faptul că Petrică L., de 63 de ani, din Cugir, în timp ce se deplasa pe bicicletă a schimbat direcţia de mers fără să se asigure, moment în care a fost acroşat de un autoturism, condus regulamentar, de către Ioan B., de 59 ani, din Cugir.
În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto Ioan B., a rezultata valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar in urma testării l Petrică L., a rezultat valoarea de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul bicicletei a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cugir unde a fost diagnosticat cu „plaga contuză sprânceană stângă”.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, fapta prev. de art.184 al.1,3 Cod Penal.

Recomandari

Alte Articole