BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ ÎȘI REIA PARȚIAL ACTIVITATEA DIN DATA DE 18 MAI 2020 Reviewed by CD on .     Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua parțial activitatea, în sensul reactivării serviciului de     Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua parțial activitatea, în sensul reactivării serviciului de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ ÎȘI REIA PARȚIAL ACTIVITATEA DIN DATA DE 18 MAI 2020

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ ÎȘI REIA PARȚIAL ACTIVITATEA DIN DATA DE 18 MAI 2020

BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ  ÎȘI REIA PARȚIAL ACTIVITATEA DIN DATA DE 18 MAI 2020

 

 

Începând cu data de 18 mai 2020, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua parțial activitatea, în sensul reactivării serviciului de împrumut la domiciliu, pentru moment activitățile cu publicul rămânând suspendate.

Respectând recomandările formulate de Institutul Național de Sănătate Publică, serviciul de împrumut la domiciliu al Bibliotecii Municipale „Lucian Blaga” Sebeș a fost organizat astfel încât să fie prevenit riscul contaminării cu virusul Covid-19. Astfel, acesta va funcționa exclusiv în baza unor programări prealabile, realizate telefonic (utilizând numărul de telefon: 0258/732848) sau prin e-mail (utilizând adresa: biblioteca@cclbsebes.ro). În momentul programării, utilizatorului îi va fi comunicată data și ora la care se poate prezenta la sediul bibliotecii pentru ridicarea/predarea publicației.

Deservirea publicului se va realiza zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00. Accesul publicului în bibliotecă va fi limitat, astfel încât să existe o distanță de minim 2 m. între persoane și va fi condiționat de purtarea măștii de protecție (medicală/non-medicală), de dezinfectarea mâinilor și verificarea temperaturii.

Pentru cei care doresc să beneficieze de serviciile oferite de bibliotecă, se va utiliza sistemul înscrierilor telefonice (la numărul de telefon: 0258/732848) sau prin e-mail (la adresa: biblioteca@cclbsebes.ro), permisul de bibliotecă urmând a fi eliberat cu ocazia primului împrumut.

Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș își va relua gradual activitatea cu publicul, în funcție de recomandările și normele impuse de instituțiile abilitate din țara noastră.

Reamintim faptul că pe tot parcursul stării de urgență (16 martie-14 mai 2020), Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș a desfășurat campania „Ne pasă! Bibliotecă pentru acasă!”, prin intermediul căreia o parte a serviciilor furnizate către comunitate au fost disponibile în mediul online și pe rețelele de socializare. Prin intermediul acestei campanii inedite, s-a menținut legătura cu toate categoriile de utilizatori ai serviciilor bibliotecii, care au primit materiale informative, instructiv-educative, prezentări și recenzii de carte, materiale foto-video etc. Acest proiect va fi continuat și pe parcursul stării de alertă, respectiv intervalul 18 mai-13 iunie 2020, până în momentul reluării activității cu publicul.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus