La data de 9 februarie 2023, în jurul orei 18,30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 74, între localitățile Meteș și Tăuți, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat că era sub influența băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparat fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

La data de 10 februarie 2023, în jurul orei 01,00 polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat, de 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. 

La data de 9 ianuarie 2023, polițiștii din Teiuș au depistat un tânăr de 20 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Beldiu, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis. 

Recomandari

Alte Articole