Beat la volan si fara permis, suspendat din cauza…alcoolului! Reviewed by CD on . La data de 05 februarie 2020, în jurul orei 20,40, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Tău, comuna Roșia de Secaș, au oprit, pe La data de 05 februarie 2020, în jurul orei 20,40, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Tău, comuna Roșia de Secaș, au oprit, pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Beat la volan si fara permis, suspendat din cauza…alcoolului!

Beat la volan si fara permis, suspendat din cauza…alcoolului!

Beat la volan si fara permis, suspendat din cauza…alcoolului!

La data de 05 februarie 2020, în jurul orei 20,40, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Tău, comuna Roșia de Secaș, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Roșia de Secaș. 

Întrucât șoferul autoturismului emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, refuzând, de asemenea, să se supună recoltării mostrelor se sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.  

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de    refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducere cu permisul suspendat. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus