Bărbat din Sebeș amendat de jandarmi, pentru că a sunat fără motiv la 112

Pentru că a apelat nejustificat numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență, un bărbat din Sebeș a fost sancționat contravențional de jandarmi. Vezi motivul pentru care acesta a solicitat intervenția forțelor de ordine.

În jurul orei 23.30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe strada Lungă din municipiul Sebeș, a solicitat marți, 16 august, intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, locuința i-ar fi fost atacată cu pietre de niște necunoscuți. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l într-o stare euforică și care trezea suspiciunea că ar fi consumat băuturi alcoolice în exces. Bărbatul urmărea un meci de fotbal, era extrem de tulburat deoarece echipa favorită era pe punctul de a pierde și le-a cerut jandarmilor să determine motivul pentru care țiglele de pe casă produceau zgomote.

În urma verificărilor efectuate nu au fost identificate persoane care să arunce cu pietre în locuință și nici urme de lovituri. Mai mult, ceilalți membri ai familiei au confirmat că presupusele zgomote fuseseră auzite doar de apelant și au pus acest fapt pe seama stării de beție în care se găsea acesta.

Drept urmare, în conformitate cu prevederile legale a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 200 lei.

Recomandari

Alte Articole