Bărbat din Jidvei cercetat în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor

La data de 29.08.2015, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba a fost introdus, cu mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, L.F., de 29 de ani, din comuna Jidvei, care este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor.

În seara zilei de 27 august a.c., tânărul l-a agresat pe un bărbat de 30 de ani, din aceeași comună, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce se aflau la o stână din localitatea Feisa.

În timpul conflictului, victima a suferit, potrivit concluziilor preliminare formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Alba, o plagă înjunghiată care este de natura celor care pun în primejdie viața și care necesită, pentru vindecare, un număr de 16 — 18 zile de îngrijiri medicale.

În aceste condiții, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, cu propunerea de continuare a cercetărilor cu privire la infracțiunea de tentativă de omor.

Parchetului de pe Lângă Tribunalul Alba l-a reținut pe F.F, a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor și l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.

Instanța de Judecată a admis cererea formulată de parchet și a dispus arestarea preventivă a inculpatului L.F., pentru o perioadă de 30 de zile.

Recomandari

Alte Articole