Bărbat din Aiud, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat Reviewed by CD on . În seara zilei de ieri, 14.07.2013, suspectul Adrian T., de 41 de ani, din Aiud, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la infracţiune de o În seara zilei de ieri, 14.07.2013, suspectul Adrian T., de 41 de ani, din Aiud, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la infracţiune de o Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat din Aiud, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

Bărbat din Aiud, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

Bărbat din Aiud, arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat

În seara zilei de ieri, 14.07.2013, suspectul Adrian T., de 41 de ani, din Aiud, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la infracţiune de omor calificat”, „ultraj contra bunelor moravuri” şi „portul fără drept al cuţitului” a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

În baza probatoriului administrat în cauză, judecătorii au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi au emis pe numele lui Adrian T., un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, susnumitul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba.
În cauză, cercetările continuă.

Clip to Evernote

Comentarii (1)

  • niny

    Eu l-am prins pe autor, dupa o urmarire pedestra de circa 200 metri, am sarit peste mai multe gsrduri si in cele din urma in curtea unui localnic in Ciumbrud am reusit sa-l incatusez desi acesta a opus rezistenta. Tanarul injunghiat va asihur ca a fost operat la inima su sper sa se faca bine cat de curand.

    Răspunde

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus