Autori de furturi, identificaţi în Alba Iulia și Abrud

La data de 13.05.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, i-au identificat pe doi bărbaţi din municipiu care se pare că au sustras mai multe materiale de construcţii de pe un teren ce aparţine unui cetăţean din municipiu.
În sarcina lui O.D.K. , de 20 de ani, şi B.I., de 29 de ani, s-a reţinut faptul că în noaptea de 11/12.05.2015, au dislocat gardul unei proprietăți de pe strada Emil Racoviță din Alba-Iulia şi au sustras 500 de ţigle provenite de la demolarea unei construcţii.
Ulterior, cei doi au valorificat ţiglele sustrase unei femei din Alba Iulia.
Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Poliţiştii din Abrud i-au identificat pe doi tineri din oraş ca persoane bănuite de comiterea unui furt din locuinţă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 27.02.2015.
În sarcina lui D.I.V., de 35 de ani şi B.C.A., de 24 de ani, s-a reţinut faptul că în data de 26.02.2015 au pătruns prin efracţie într-o casă nelocuită din Abrud şi au sustras obiecte de decor, sticle şi veselă în valoare de circa 280 lei.
Prejudiciul a fost recuperat integral, iar faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole