Autori de furt identificaţi operativ de poliţiştii Postului de Poliţie Unirea

La data de 06.03.2014, un bărbat din comuna Unirea, judeţul Alba, a sesizat poliţiştii Postului de Poliţie Unirea, cu privire la faptul că în perioada 10.02.2014 – 06.03.2014, a lipsit de la domiciliu, iar persoane necunoscute i-au sustras mai multe bunuri din locuinţă.
Cu ocazia cercetării locului faptei poliţiştii au constatat că intrarea în locuinţă s-a realizat prin efracţie iar din interiorul locuinţei victima a reclamat dispariţia unui televizor tipă plasmă, 2 DVD-uri, 2 filtre de cafea, articole de îmbrăcăminte precum şi alte obiecte de uz casnic, prejudiciul fiind estimat de persoana vătămată la suma de 2.000 lei.
Pe baza probelor obţinute cu ocazia cercetării la faţa locului coroborate cu datele şi informaţiile obţinute din activităţile investigative, poliţiştii stabilit că persoanele bănuite de săvârşirea furtului sunt H.I.S., de 22 ani şi H. A.A. de 20 ani, ambii domiciliaţi în comuna Unirea, Judeţul Alba.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care faţă de H.I.S., şi H. A.A. se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă pedepsită de art. 228.alin.1,art. 229. alin.1.lit.d. din Codul penal.

Recomandari

Alte Articole