Au pus în pericol siguranța traficului rutier

 

 

La data de 3 mai 2019, în jurul orei 12,50, polițiștii rutieri din Blaj, în timp ce acționau pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2019, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe strada Principală din localitatea Băcăinți, l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Șibot, care conducea un tractor fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 4 mai 2019, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din comuna Șibot, în timp ce circula cu un moped, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca mopedul să fie înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 4 mai 2019, în jurul orei 23.00, polițiștii de siguranță publică din Sebeș, în timp ce acționau pe strada Lucian Blaga din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 40 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 4 mai 2019, în jurul orei 11.50, polițiștii din Zlatna l-au depistat pe un tânăr de 29 de ani, din Zlatna, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Muncii din oraș, fără să posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 05.05.2019, în jurul orei 18.10, polițiștii rutieri din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat doar cu pagube materiale, produs pe DN 14 B, în afara localității Crăciunelu de Jos.

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În autoturismul condus de tânăr se mai aflau 4 persoane, care au refuzat transportarea la spital.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Recomandari

Alte Articole