Au fost prinsi tinerii care au taiat gardul de protectie de la Autostrada A1

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au continuat cercetările în ceea ce privește un furt de panouri metalice de protecție de la autostrada A1. 

În urma investigațiilor efectuate, la data de 23 februarie 2022, s-a reușit identificarea unui alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Șibot, care este bănuit că ar fi participat la săvârșirea furtului. 

Pentru documentarea activității sale infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii i-au percheziționat locuința, ocazie cu care au identificat 10 metri liniari de plasă de sârmă dar și mai multe scule și motoferăstraie în legătură cu care există suspiciunea că ar proveni din infracțiuni de furt. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului. 

Informații de background: 

La data de 23 februarie 2022, poliţiştii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat doi tineri, de 16 și 22 de ani și o femeie, de 33 de ani, toți din comuna Șibot, ca persoane bănuite de săvârşirea unor furturi.

În sarcina acestora, s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2022, ar fi sustras, panouri de sarma din gardul de protecție de al Autostrăzii A1, pe o lungime de 887 de metri.

Pentru documentarea activității lor infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șibot, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 precum și pentru identificarea altor persoane care ar fi fost implicate în faptele de furt. 

Recomandari

Alte Articole