Arestat pentru 29 de zile, după ce a fost prins furând din casa unui cetățean din Alba Iulia

Sâmbătă, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, de către un cetăţean în vârstă de 67 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că a surprins o persoană necunoscută care a pătruns în locuinţa sa situată pe strada Viilor din Alba Iulia de unde a furat suma de 400 de lei după care a fugit.
Mai multe echipaje de poliţie şi jandarmerie au fost alertate şi cu ajutorul semnalmentelor furnizate de reclamant, la scurt timp de la sesizare, s-a reușit identificarea şi reţinerea principalului suspect de comiterea furtului, Vasile V., de 24 de ani, din comuna Brateiu, judeţul Sibiu, care a fost condus la sediul poliţiei Municipiului Alba Iulia în vederea continuării cercetărilor.
Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore iar în cursul zilei de ieri, 19.01.2014, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva.
Parchetul l-a prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Recomandari

Alte Articole