Aparatul care vindeca aproape orice boala!

O noua metoda de tratament face furori in Romania! Este vorba de terapia cu oxigen în capsula hiperbarică, o capsula in care pacientul respiră oxigen pur la o presiune mai mare decât presiunea atmosferică. Astfel, creşte cantitatea de oxigen care circulă prin corp şi se facilitează dizolvarea oxigenului direct în plasmă, iar organismul devine hiperoxigenat. ( https://www.facebook.com/iosif.gligor/posts/1572272176183752 )
Oxigenoterapia are numeroase aplicaţii. De exemplu, în cazul traumatismelor şi fracturilor, cancerului, afecţiuni ale pielii şi ţesuturilor moi  -arsuri, degerături, infecţii cutanate, gangrenă, varice.De asemenea, are indicaţii în osteite, osteomelită, artroze, discopatii , dar şi în afecţiuni afecţiuni ale aparatului circulator  – accident vascular cerebral, hemoragii, arterite, stres. Terapia nu este dureroasă, invazivă şi nu are efecte secundare. Dimpotrivă, are efecte benefice şi din punct de vedere cosmetic ducând la un efect de lifting prin estomparea vizibilă a ridurilor. O şedinţă poate dura 30 de minute sau o oră,  recomandându-se  o serie de minim 4-5 şedinţe.
Un om de afaceri, originar din Ocna Mures, Horea Bogdan a reusit sa se vindece de boala Lyme, cu ajutorul terapiei cu oxigen in capsula hiperbarica, dupa ce a cheltuit peste o suta de mii de euro, cu diverse alte tratamente care nu au dat niciun rezultat. Impresionat de efectele acestei terapii a decis sa doteze si Unitatea Medico Sociala din micutul oras Ocna Mures, cu o astfel de capsula. De mentionat ca, la ora actuala doar 4 mari centre medicale din Romania beneficiaza de aceasta aparatura. Si, pentru a demonstra ca nu a uitat de unde a plecat, a hotarat ca pretul unui tratament sa fie promotional de 75 de lei pe ora comparativ cu taxa cuprinsa intre 200 si 400 de lei care se practica in celelate zone ale tarii. Prima care a beneficiat de efectele extraordinare ale acestei terapii cu oxigen a fost chiar directorul Unitatii Medico Sociale din Ocna Mures, Daciana Oprea. Ea a fost diagnosticata cu tumora la plamanul stang, fiind inoperabila. Disperata, intre viata si moarte, Daciana a apelat la terapia cu oxigen in capsula hiperbrica. ,,Dupa zece sedinte am fost foarte uimita, pe langa faptul ca s-au rezolvat toate problemele, toate afectiunile pulmonare, chiar si o alta simptomatologie care nu era diagnosticata, de fapt endeme la nivelul membrelor inferioare, s-au remis in totalitate”- ne-a declarat Daciana.
Bolnavii au aflat de aparatul minune de la Ocna Mures si au inceput sa vina aici pentru tratament. Rezultatele nu au intarziat sa apara. Victor Ciortea are cancer la prostata si a fost operat de trei ori. Situatia s-a agravat atat de tare incat nu mai putea merge pe jos. Dupa noua sedinte este alt om: ,,Cand ma urc sus, parca intineresc. E ceva, un fenomen!”- a spus Victor.
Elena Otel, asistenta medicala, ne-a povestit: ,,Am fost diagnosticata cu neo mamar, am urmat un tratament de chimeo terapie, radio terapie si la ora actuala ma simt bine, ceea ce m-a determinta sa fac acest tratament, complementar, pentru cresterea sistemului imunitar.”
Tratamentul este foarte simplu. Pacientul intra in capsula si timp de o ora priveste la televizor, perioada in care organismul se oxigeneaza la o presiune mai mare decat presiunea atmosferica. In tot acest timp, pacientul comunica cu medicul prin intermediul unui interfon. Medicii spun ca terapia cu oxigen are un spectru foarte larg. Ea este folosita in strainatate si pe ambulante dar si pentru infrumusetare. ,,Tratamentul cu oxigen hiperbar este un castig pentru pacienti. Si aici ma refer la pacientii care sufera de arsuri, probleme circulatori la nivelul mebrelor, la cei care au paralizii. Sunt cantarete renumite care trateaza tenul de riduri si de acnee cu oxigen hierbar.”- ne-a precizat medicul de urgente Calin Potor.
Impresionat de numarul mare de bolnavi care vin la Ocna Mures, Horea Bogdan este hotarat sa mai doteze orasul cu inca un aparat.

Recomandari

Alte Articole