Anghel’s Birthday: Chereches, Tataru si Coelho

Fostul primar al municipiului, Cristian Anghel si-a serbat astazi ziua de nastere. Un mic festin a avut loc la sediul PNL Maramures, unde s-a ciocnit un pahar de sampanie si s-a citit din Paolo Coelho. La evenimentul de astazi au fost prezenti primarul Catalin Chereches, dar si viitorul deputat Florin Cristian Tataru.

„E o zi speciala pentru mine si sper sa fie asa pentru toti. Parcurgem aici in Baia Mare un schimb de generatii. Aveti aici doi castigatori, noi suntem cei din umbra. Vroiam, cu ajutorul dumneavoastra, sa infirmam titlul cartii lui Coelho „Invingatorul este intotdeauna singur”. Si o sa va citesc din aceast carte o singura fraza: „Am sustinut adesea in cartile mele ca visurile noastre au un pret si este foarte important sa il platim.

Dar in ce masura pot sa fie manipulate visurile? Traim intr-o cultura care privilegiaza faima, banii si puterea. Multi au ajuns sa creada ca sunt singurele valori care merita cautate, fara sa isi dea seama fara sa isi dea seama ca cei care fac cu adevarat jocurile in spatele cortinei raman anonimi, fiindca cea mai eficienta putere este cea care trece neobservata pana cand e prea tarziu si suntem prinsi in capcana”, a punctat cu aceasta ocazie Cristian Anghel.

Cat ii priveste pe ceilalti doi invitati, acestia nu au rostit un cuvant in cadru oficial. In cel neoficial, mai multe.

Rares Bogdan

Recomandari

Alte Articole