Amenzi în valoare de peste 9.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri din Alba în ultimele două zile Reviewed by CD on . În ultimele două zile, polițiștii din Alba au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Au fost aplicate 34 de sancțiuni contrav În ultimele două zile, polițiștii din Alba au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Au fost aplicate 34 de sancțiuni contrav Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amenzi în valoare de peste 9.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri din Alba în ultimele două zile

Amenzi în valoare de peste 9.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri din Alba în ultimele două zile

Amenzi în valoare de peste 9.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri din Alba în ultimele două zile

În ultimele două zile, polițiștii din Alba au verificat 136 de autovehicule destinate transportului public de persoane. Au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, din care două pentru nerespectarea normelor legale specifice transportului public de persoane.

Acțiunile polițiștilor din județul Alba, pentru creșterea siguranței rutiere, vor continua.

În perioada 05 — 06.09.2016, polițiștii din cadrul structurilor de poliție rutieră din județul Alba au desfășurat, pe raza județului, o acțiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehiculele de transport persoane.

Cu ocazia acestei acțiuni au fost oprite și verificate 136 de autovehicule de transport persoane și au fost constatate 34 de abateri contravenționale de la normele legale privind transportul public de persoane și circulația pe drumurile publice.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 9.250 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus