Amenzi în valoare de peste 45.000 lei, aplicate ieri șoferilor din județul Alba

Poliţiştii rutieri au acţionat ieri, 24.05.2013 pe raza judeţului în vederea combaterii încălcării regulilor de circulaţie rutieră privind depăşirea neregulamentară, ocazie cu care au aplicat 201 sancţiuni contravenţionale, din care 19 pentru nerespectarea prevederilor legale privind depăşirea, 55 pentru depăşirea regimului legal de viteză, restul constituind alte abateri la regimul rutier. Totodată au fost reţinute în vederea suspendării 28 de permise de conducere, 19 fiind pentru încălcarea normelor legale privind depăşirea.

De asemenea au fost reţinute 3 certificate de înmatriculare şi constatată o infracţiune rutieră („conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”). Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 30.150 lei.

În data de 24.05.2013, poliţiştii oraşului Ocna Mureş, au desfăşurat o acţiune preventivă având ca scop diminuarea fenomenului infracţional, respectarea normelor rutiere şi a celor de convieţuire socială, ocazie cu care au fost constatate 3 infracţiuni şi aplicate 102 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor este de 10.425 lei. De asemenea au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş au organizat ieri, 24.05.2013 o acţiune preventivă care a vizat zona localurilor de alimentaţie publică, dar şi alte zone de interes, ocazie cu care a fost constatată o infracţiune rutieră şi aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.080 lei.

Recomandari

Alte Articole