Amenzi de 217.500 lei pentru depasirea vitezei! Reviewed by CD on .   Poli╚Ťi╚Ötii din Alba au depistat 673 de conduc─âtori auto care au dep─â╚Öit limita legale de vitez─â. Fa╚Ť─â de 12 dintre ace╚Ötia, complementar sanc╚Ťiunii, a fo   Poli╚Ťi╚Ötii din Alba au depistat 673 de conduc─âtori auto care au dep─â╚Öit limita legale de vitez─â. Fa╚Ť─â de 12 dintre ace╚Ötia, complementar sanc╚Ťiunii, a fo Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Amenzi de 217.500 lei pentru depasirea vitezei!

Amenzi de 217.500 lei pentru depasirea vitezei!

Amenzi de 217.500 lei pentru depasirea vitezei!

 

Poli╚Ťi╚Ötii din Alba au depistat 673 de conduc─âtori auto care au dep─â╚Öit limita legale de vitez─â. Fa╚Ť─â de 12 dintre ace╚Ötia, complementar sanc╚Ťiunii, a fost luat─â m─âsura suspend─ârii permisului de conducere pentru c─â au dep─â╚Öit limita legal─â cu peste 50 de kilometri/or─â. Ac╚Ťiunea s-a desf─â╚Öurat ├«n conformitate cu calendarul poli╚Ťiilor rutiere europene TISPOL.┬á

├Än perioada 12-18 august 2019, poli┼úi┼čtii rutieri din Alba au ac╚Ťionat, ├«n conformitate┬á cu calendarul campaniei ÔÇ×SPEEDÔÇŁ al poli┼úiilor rutiere europene TISPOL, pentru reducerea num─ârului de accidente rutiere produse pe fondul nerespect─ârii regulilor rutiere privind viteza.

├Än cadrul acestei ac╚Ťiuni au fost verificate 1453 de autovehicule ╚Öi aplicate 673 de sanc┼úiuni contraven┼úionale, pentru ├«nc─âlcarea regimului legal de vitez─â. Alte 155 de sanc╚Ťiuni contraven╚Ťionale au fost aplicate, conduc─âtorilor auto, pentru alte abateri de la normele legale privind circula┼úia pe drumurile publice.

Valoarea total─â a amenzilor a fost de 217.500 lei.

Faţă de 12 conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, ca urmare a faptului că au fost depistaţi circulând cu o viteză mai mare de 50 de kilometri/oră decât limita maximă admisă.

Stima╚Ťi conduc─âtori auto, pentru siguran┼úa dumneavoastr─â ┼či a celorlal┼úi participan┼úi la trafic, v─â recomand─âm s─â nu dep─â┼či┼úi limita legal─â de vitez─â!

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus