Amendă de 500 de lei pentru un petrecăreț din Alba Iulia Reviewed by CD on . Pentru că nu mai suportau muzica pe care o asculta la un volum foarte ridicat un vecin, locatarii unui bloc din Aiud au chemat jandarmii. Vinovatul, care se cre Pentru că nu mai suportau muzica pe care o asculta la un volum foarte ridicat un vecin, locatarii unui bloc din Aiud au chemat jandarmii. Vinovatul, care se cre Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Amendă de 500 de lei pentru un petrecăreț din Alba Iulia

Amendă de 500 de lei pentru un petrecăreț din Alba Iulia

Amendă de 500 de lei pentru un petrecăreț din Alba Iulia

Pentru că nu mai suportau muzica pe care o asculta la un volum foarte ridicat un vecin, locatarii unui bloc din Aiud au chemat jandarmii. Vinovatul, care se credea cowboy, a fost sancționat contravențional.

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit într-un imobil situat pe strada Mihai Viteazul din municipiul Aiud deoarece locatarii acestuia erau deranjați de zgomotele care treceau de pereții unui apartament. S-a întâmplat joi, 29 octombrie, la ora 03.50, iar persoana reclamată ca fiind vinovată se pare că nu este la prima abatere de acest gen. Este vorba de un bărbat în vârstă de 56 de ani care, conform spuselor vecinilor, atunci când consumă băuturi alcoolice, și-a făcut un obicei din a asculta muzică la un volum foarte ridicat. Mai mult, potrivit aceleiași surse, de obicei, deschide larg ferestrele apartamentului, îi invită pe toți cei pe care-i vede să i se alăture, iar atunci când este refuzat sau i se cere să înceteze devine violent verbal.

Așa l-au găsit jandarmii și de această dată, părând a fi sub influența alcoolului, îmbrăcat sumar și având pe cap o pălărie ‘ de cowboy ‘, ținută inspirată, conform spuselor acestuia, dintr-un film pe care tocmai îl vizionase. Extrem de jovial, bărbatul și-a recunoscut vina și, pentru comportamentul avut, a dat vina pe alcoolul consumat. A fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei și i s-a atras atenția că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lui ar putea să fie chiar de natură penală.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus