Almașu Mare: Un șofer băut a intrat cu mașina în șanț

Ieri, la ora 16,00, Poliţia Oraşului Zlatna, a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.J. 705, pe raza comunei Almaşu Mare, s-a produs un accident rutier.
Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că G.V., de 67 de ani, din Simeria, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, în direcţia Geoagiu-Almaşu Mare, din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, la kilometrul 35, a pierdut controlul asupra autoturismului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, care era singur în autoturism, a suferit leziuni corporale însă a părăsit locul accidentului cu acelaşi autoturism, fiind depistat de poliţişti pe raza localităţii Almaşu de Mijloc.
G.V. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus a spitalul din Alba Iulia pentru a primi îngrijiri medicale şi pentru a-i fi recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei însă a refuzat internarea.
Faţă de G.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Recomandari

Alte Articole