Albaiulienii Radu Matei Todoran și Daniel Bordeu, lansare de carte și expoziție de pictură în Sala Mare de Festivități a primăriei din Sibiu!

Miercuri, 16 iunie 2021, la ora 12.00, câțiva albaiulieni au fost prezenți în Sala Mare de Festivități a primăriei din Sibiu, cu prilejul unei lansări de carte și a vernisajului unei expoziții de pictură. Autori, Radu Matei Todoran ,cu o nouă carte numită „Clopote de lemn”, o proză scurtă de o rară sensibilitate, dar și Daniel Bordeu, cu expoziția de pictură numită Geneza, foarte apreciată de către criticii sibieni. Organizatorul evenimentului a fost jurnalistul sibian Adrian Popescu, doctor în filologie și artist plastic, membru al UAPR și editor al publicației bilingve (română-engleză) „The Tribune Anthropology&Communication”.

Din partea organizatorilor au mai fost prezenți domnii Jean Văcărescu, președinte al USR, filiala Sibiu și Mihai Posada, un eminent critic literar. Din Alba Iulia au fost prezenti poetul Dumitru Mălin , care a prezentat o analiză de mare ținută a cărții de proză a lui Radu Matei Todoran, poetul Nicu Murgășanu, dar și membrii UAPR Alba Dan Crecan, Nicolae Ispas și Livia Bar.

Salutăm evenimentul albaiulienilor desfășurat în Hermannstadt! (Pro Alba)

Recomandari

Alte Articole