Alba: Meciurile din etapa a doua a Cupei României se desfășoară sâmbătă și duminică Reviewed by CD on . După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 17 echipe de Liga a V-a; 16 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programat După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 17 echipe de Liga a V-a; 16 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alba: Meciurile din etapa a doua a Cupei României se desfășoară sâmbătă și duminică

Alba: Meciurile din etapa a doua a Cupei României se desfășoară sâmbătă și duminică

Alba: Meciurile din etapa a doua a Cupei României se desfășoară sâmbătă și duminică

După prima etapă, din actuala ediție județeană de Cupa României, s-au calificat 17 echipe de Liga a V-a; 16 dintre ele se vor întâlni în etapa a doua (programată să se dispute în 26-27 septembrie, ora oficială fiind 16:00), iar AS Dacia Mihalț este echipa norocoasă, care se califică direct în turul următor, în urma tragerii la sorți, efectuate de reprezentantul ligii a V-a, Popa Dan. În funcție de opțiunile echipelor, cererea de modificare a orei sau a zilei de disputare poate fi depusă până miercuri 23.09.2015, ora 15:00.
Sâmbătă – 26.09.2015 – ora 16:00

AS AVÂNTUL SÂNCEL – AS NICOLAE LINCA CERGĂU

ACS INDUSTRIA GALDA II – AFC DECEBAL CRICĂU

Duminică – 27.09.2015 – ora 16:00

CS VIITORUL UNIREA – AS FORTUNA LUNCA MUREȘULUI

AFC VIITORUL RĂHĂU – AS HIDROMECANICA ȘUGAG

AS PROGRESUL FĂRĂU – ACS BĂGĂU

AS LIMBENII LIMBA – AS DEL DODO ALBA IULIA

AS NAȚIONAL RĂDEȘTI – AS SPORTUL LIVEZILE

CS SPICUL BUCERDEA – AS VIITORUL SÂNTIMBRU II

AS DACIA MIHALȚ – Calificată în turul următor.

Primele echipe menționate vor fi organizatoarele jocurilor respective! AS Dacia Mihalț (Seria 1) a fost echipa norocoasă, fiind extrasă pentru a se califica direct în etapa cu numărul 3 a Cupei României.

Pe lângă cele 9 echipe de liga a V-a (care se vor califica după etapa a II-a de cupă), în etapa a III-a vor intra 9 echipe de liga a IV-a, după cum urmează: CS RAPID CFR TEIUȘ, AS INTER CIUGUD, AS DALIA SPORT DAIA ROMÂNĂ, CS CIL BLAJ, CS OCNA MUREȘ, AS ENERGIA SĂSCIORI, AFC UNIREA 1924 ALBA IULIA, AS VIITORUL SPICUL DAIA ROMÂNĂ, AS GAZ METAN VALEA LUNGĂ.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus