Alba Iulia: Un minor aflat pe bicicletă a fost lovit de o mașină Reviewed by CD on . Ieri, la ora 16.22 , prin apelul de urgenţă 112 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionar Ieri, la ora 16.22 , prin apelul de urgenţă 112 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alba Iulia: Un minor aflat pe bicicletă a fost lovit de o mașină

Alba Iulia: Un minor aflat pe bicicletă a fost lovit de o mașină

Alba Iulia: Un minor aflat pe bicicletă a fost lovit de o mașină

Ieri, la ora 16.22 , prin apelul de urgenţă 112 poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Alba Iulia, în care este implicat şi un minor.
Din primele cercetări efectuate la locul producerii evenimentului semnalat poliţiştii au stabilit că Stefan N. L., de 20 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce a condus un autoturism, nu acordă prioritate de dreapta bicicletei condusă de un minor de 9 ani, intrând in coliziune. În urma accidentului minorul a fost rănit uşor şi nu a fost necesară internarea sa în spital.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager rezultatul negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă faptă pedepsită de art. 196 al. 2 si 3 din Codul Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus