Alba Iulia: Un căruțaș a ajuns la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară

Vineri, 01.11.2013, la ora 06.44, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi să intervină la un accident rutier soldat cu victime omeneşti, produs pe strada Zlatnei, din municipiul Alba Iulia.
Echipajul de poliţie care s-a deplasat la locul producerii accidentului a stabilit faptul că T.G., de 62 ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Şard spre Alba Iulia nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de un atelaj hipo condus de Sorin M., de 38 de ani, din Alba Iulia, care se deplasa în aceeaşi direcţie, intrând în coliziune cu aceasta.
In urma accidentului M.C., pasager în atelajul hipo, a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i s-a stabilit diagnosticul de „fractură de os drept, fractura de occipital, fractură de piramidă nazală”, rămânând internat în spital.
Atât conducătorul autoutilitarei, cât şi cel al atelajului hipo au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art 184 alin. 1 şi 3 din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole