Alba Iulia: Un bătrân de 75 de ani a vrut să-și dubleze economiile, dar a rămas fără bani

Ieri, la ora 15:20, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 75 de ani, din municipiul Cluj Napoca, cu reşedinţa în Alba Iulia, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orelor 14,30, a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune comisă de persoane necunoscute, în urma căruia a fost păgubit cu suma de 24.500 lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale a rezultat că în data de 02.04.2013, în jurul orelor 14:30, în timp ce se afla în parcul din centrul municipiului Alba Iulia, reclamantul a fost abordat de o femeie şi un bărbat.
Femeia s-a prezentat ca fiind asistenta unui medic din Alba Iulia şi a pretins că-l cunoaşte pe vârstnic, spunând-i că îl poate ajuta să-şi dubleze economiile. Pentru a deveni mai convingătoare, femeia i-a dat victimei telefonul mobil iar aceasta a purtat o conversaţie cu un bărbat care s-a recomandat a fi director şi care i-a confirmat posibilitatea dublării economiilor.
În acest fel, victima a fost convinsă să se deplaseze la reședința sa din Alba Iulia de unde a luat suma de 5.100 de euro şi 2.000 de lei, cu care a revenit în parc, unde a înmânat-o celor doi escroci care i-au spus să rămână în acel loc şi să-i aştepte până când se vor întoarce cu suma dublată.
În cele din urmă victima a realizat că a fost înşelată şi a sesizat poliţia.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor.

Recomandari

Alte Articole