Alba Iulia: Trei persoane din judeţul Galaţi au furat telefoane mobile și tablete în valoare de peste 40.000 lei

Poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile şi tablete, dintr-un magazin specializat din municipiul Alba Iulia, prin care s-a cauzat un prejudiciu de aproximativ 40.000 lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au organizat două percheziţii în judeţul Galaţi. Două din cele 3 persoane au fost reţinute.
În data de 15 ianuarie 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile şi tablete, dintr-un magazin din municipiul Alba Iulia.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 01/02 ianuarie 2015, G.M.C., de 36 de ani din localitatea Tămăoani, judeţul Galaţi, împreună cu B.N., de 27 de ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi şi o minoră în vârstă de 17 ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi, au pătruns prin efracție într-un magazin specializat din Alba Iulia şi au sustras 125 de telefoane mobile şi 17 tablete a căror valoare a fost estimată la 40.000 lei.
Pentru obţinerea de probe utile anchetei, în cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba Iulia au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost recuperate 31 de telefoane mobile care se pare că au fost sustrase de bănuiţi, din magazinul din Alba Iulia.
Poliţiştii i-au identificat pe B.N. şi pe minora bănuită în cauză, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi şi reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de azi, 16 ianuarie 2015 cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
În continuare sunt efectuate cercetări pentru depistarea lui G.M.C. precum şi a eventualilor complici la comiterea furtului dar şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole