Alba Iulia: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație Reviewed by CD on . La data de 06.05.2016, în jurul orelor 15.10, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, G.S.Ş., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţ La data de 06.05.2016, în jurul orelor 15.10, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, G.S.Ş., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţ Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alba Iulia: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație

Alba Iulia: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație

Alba Iulia: S-a urcat băut la volan și a provocat un accident de circulație

La data de 06.05.2016, în jurul orelor 15.10, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, G.S.Ş., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Miceşti – Alba Iulia, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie din Alba Iulia.

În urma impactului, ambele autoturisme au ricoşat în parcarea din faţa unui local public unde au avariat două autoturisme parcate şi terasa localului.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, iar în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru G.S.Ş. a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de G.S.Ş., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus