Alba Iulia: Reținut după ce a condus un autoturism, deși se afla în stare avansată de ebrietate

Polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii față de un bărbat din Alba Iulia, care a fost depistat luni după amiază, în timp ce conducea un autoturism, pe un drum județean, într-o avansată stare de ebrietate.

La data de 15.08.2016, în jurul orelor 12.45, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe D.T., de 60 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, fiind sub influența alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma analizării probelor de sânge de către Serviciul de Medicină Legală Alba, a rezultat că bărbatul avea o alcoolemiei de 2,5 grame/litru alcool pur în sânge.

La dat de 16.08.2016, polițiștii au luat față de D.T. măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Recomandari

Alte Articole