Alba Iulia: Prins în flagrant în timp ce fura în autobuz portofelul unei femei

Poliţiştii din Alba Iulia, l-au prins în flagrant pe un bărbat din judeţul Vrancea în timp ce-i sustrăgea unei femeie, portmoneul.
În dimineaţa zilei de 30 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi combatere a furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun, l-au surprins în flagrant pe T. Ştefan, de 44 de ani, din comuna Mera, Judeţul Vrancea, în timp ce-i sustrăgea portmoneul unei femeie în vârstă de 66 de ani din comuna Meteş, judeţul Alba, care circula cu un autobuz în municipiul Alba Iulia, pe traseul Gară – Cetate – Centru.
Poliţiştii l-au reţinut imediat pe bărbat şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi unde, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat de mai multe ori pentru fapte similare, comise inclusiv în afara ţării.
Pe numele său poliţiştii au emis o ordonanţă de reținere pentru o perioadă de 24 de ore însă, datorită faptului că ulterior păgubita s-a împăcat cu T. Ştefan, în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia acesta a fost pus în libertate iar cauza a fost clasată.

Recomandari

Alte Articole