Alba Iulia: La doar 16 ani, specialist în furturi din case aflate în construcție

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale împreun cu cei de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea mai multor fapte de furt de pe raza municipiului Alba Iulia. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada martie – mai 2013, N.R.A., un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Alba Iulia, a comis 7 furturi din imobile aflate în construcţie pe raza municipiului Alba Iulia în care a pătruns prin efracție şi din care a sustras componente ale instalaţiilor electrice şi de încălzire.

Valoare totală a prejudiciului cauzat prin faptele sale se ridică la suma de 8.000 de lei, o parte fiind recuperat de către poliţişti.
Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 31.05.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorului, (întrucât  există indicii temeinice că acesta a comis şi alte furturi pe raza municipiului Alba Iulia), precum şi în vederea recuperării integrale a prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Recomandari

Alte Articole