Alba Iulia: Inaugurarea amfiteatrului de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul”

Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, a participat la inaugurarea amfiteatrului, la dotarea căruia au fost folosite și fondurile obținute de liceu drept premiu în cadrul Concursului „Școala de nota 10” organizat de Consiliul Județean Alba.

„Mă bucur că proiectul nostru generează astfel de rezultate, ajutând la ridicarea calității actului de învățământ în școlile și liceele județului Alba.

Sper ca exemplul de astăzi să atragă în ediția de anul acesta a proiectului și acele școli care au ezitat până acum să intre în competiție. Iată că se pot face lucruri importante cu premiile obținute în acest concurs.” – a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Proiectul Școala de nota 10, a fost realizat în premieră de Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba, în anul 2012,  sub forma unei competiții între unitățile de învățământ din județ.

La acest proiect au participat circa 60% din unitățile de învățământ din județ, fiind premiate atât școlile, cât și profesorii și elevii care au contribuit la obținerea unor rezultate deosebite în educație.

Recomandari

Alte Articole