Alba Iulia: A furat mașina firmei la care era angajat și a făcut accident cu ea

Ieri, la ora 13,38, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că unul dintre angajaţii societăţii a sustras o autoutilitară aparținând societății şi a condus-o pe drumul public, fără a deţine permis de conducere.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 07.01.2014, în jurul orelor 19,00, K.A., de 21 de ani din comuna Unirea, judeţul Alba, angajat ca şi muncitor necalificat la societatea administrată de reclamant, a sustras autoutilitara din curtea societăţii şi a condus-o până în municipiul Aiud de unde s-a întors spre Alba Iulia.
Pe drumul de întoarcere tânărul a fost implicat într-un eveniment rutier minor, soldat cu avarierea uşoară a autoutilitarei la nivelul oglinzii retrovizoare şi al oblonului caroseriei, avarii despre care conducătorul auto susţine că au fost produse în urma coliziunii cu un tir ce era staţionat pe marginea Drumului Naţional 1.
Pe numele lui K.A. au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 210 Cod Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni.

Recomandari

Alte Articole