Alba Iulia: Doi „reprezentanți” ai companiei de apă au înșelat o bătrână de 82 de ani

Ieri, la ora 14.30, Poliția Municipiului Alba Iulia, a fost sesizată de către o femeie de 82 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că  în jurul orelor 10,00, la uşa apartamentului femeii au sunat doi tineri care s-au recomandat ca fiind reprezentanţii companiei de apă şi i-au solicitat să le permită să citească contorul.

Unul dintre tineri s-a dus la baie pentru a citi contorul iar celălalt i-a solicitat vârstnicei suma de 90 de lei, sumă pe care a notat-o pe un caiet după care cei doi au părăsit apartamentul fără a elibera vreo chitanţă.
Ulterior femeia a realizat că a fost înşelată şi a anunţat poliţia.
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea  autorilor în vederea tragerii lor la răspundere penală şi recuperarea prejudiciului.
Minorul a fost depus în arestul I.P.J.Sălaj, pe numele lui Judecătoria Zalău emiţând mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie şi violare de domiciliu.   

Recomandari

Alte Articole