Alba Iulia: Doi minori de 15 ani, principalii suspecţi de comiterea mai multor furturi de cabluri

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, i-au identificat pe doi minori de 15 ani, ambii din Alba Iulia, ca fiind principalii suspecţi de comiterea, în perioada februarie – martie 2013 a mai multor furturi de cabluri din cupru, de pe raza municipiului Alba Iulia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în 15.02.2013, cei doi au sustras un cablu de alimentare cu energie electric de la o macara situată pe strada Vasile Alexandri din Alba Iulia iar în data de 24.02.2013 au sustras două role de cablu de cupru și un flex. La data de 02.03.2013, au tăiat mai multe cabluri din instalaţia electrică a unui bloc în construcții, cu intenția de a le sustrage.
Poliţiştii au stabilit de asemenea că în noaptea de 04/05.03.2013 cei doi minori au sustras din garajul unui cetăţean din Alba Iulia mai multe piese din alamă pe care ulterior le-au valorificat.
Valoare totală a prejudiciilor cauzate prin faptele lor este de 3.500 de lei.
Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

Recomandari

Alte Articole