Alba Iulia: Doi minori au furat trei biciclete

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat doi minori ca bănuiţi de comiterea furturilor a 3 biciclete din boxa unui bloc din Alba Iulia. Două dintre biciclete au fost recuperate, urmând a fi restituite proprietarilor.

La data de 28.02.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi minori, de 14 şi 16 ani, ambii din municipiul Alba Iulia, ca bănuiţi de comiterea unor furturi de biciclete, fapte în legătură cu cate poliţia a fost sesizată în perioada 10-14.02.2016.

Se pare că, în această perioadă, cei doi minori au pătruns, prin efracţie, în boxa de la subsolul unui bloc situat pe B-dul Transilvaniei din Alba Iulia de unde au sustras bicicletele pe care, ulterior, le-au valorificat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze două dintre bicicletele furate, acestea urmând a fi restituite proprietarilor.

Faţă de cei doi minori, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Recomandari

Alte Articole