Alba Iulia: Cercetat pentru furt, abuz de încredere și înșelăciune

La data de 19.08.2016, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii față de D.B.O.C., de 22 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de comiterea unei fapte de abuz de încredere și a mai multor furturi de pe raza municipiului Alba Iulia.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în perioada ianuarie — iunie 2016, cât timp a locuit în chirie, într-un apartament din municipiul Alba Iulia, a vândut bunuri ce aparțineau proprietarului apartamentului, iar la un moment dat a subînchiriat apartamentul, dându-se drept proprietar al acestuia.

Totodată, polițiștii au stabilit că la sfârșitul lunii iulie 2016, tânărul a comis un furt cu un prejudiciu în valoare de 179 de lei, din incinta unui supermarket din Alba Iulia, iar în noaptea de 08/09.08.2016 a sustras suma de 2.800 lei dintr-un autoturism parcat pe strada Trandafirilor din Alba Iulia.

Față de D.B.O.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de abuz de încredere, înșelăciune și furt calificat.

Recomandari

Alte Articole