Alba Iulia: Amendat de jandarmi pentru că a intrat în incinta unui liceu și a intervenit într-o dispută pe care prietena sa o avea cu un coleg de clasă

Un tânăr din Alba Iulia a fost sancționat de jandarmi cu 500 de lei pentru că a intrat în incinta unui liceu din localitate și a intervenit într-o dispută pe care prietena să o avea cu un coleg de clasă.

Din verificările efectuate de jandarmi a reieșit că miercuri, 23 martie, doi elevi ai unei unități de învățământ din Alba Iulia, o fată și un băiat, s-au certat într-o pauză deoarece, la o oră de curs anterioară, nu au căzut de acord asupra oportunității aplicării unui test de verificare a cunoștințelor. Fata și-a chemat prietenul, iar acesta i-a sărit repede în ajutor. În jurul orei 14.00 a pătruns fără drept în incinta școlii, l-a identificat pe cel care a intrat în conflict cu prietena sa și l-a amenințat cu bătaia. Chemat printr-un apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun astfel încât nu a mai apucat să-și pună în practică intențiile violente. Intrusul a fost identificat ca fiind F.E.C. (22 de ani), din Alba Iulia și, pentru faptele săvârșite, a fost sancționat cu avertisment, respectiv amendă contravențională în valoare de 500 lei.

Recomandari

Alte Articole