Alba Iulia: A furat un televizor dintr-un supermarket

Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat pe un bărbat din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea furtului unui televizor, dintr-un supermarket din oraș.

La data de 18.08.2016, polițiștii biroului de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe T.G.L., de 34 de ani, din Alba Iulia, ca persoană bănuită de comiterea unui furt în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 19 iulie 2016 de către reprezentanții unui magazin din municipiul Alba Iulia.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, la data de 16.07.2016, în jurul orelor 18.50, în timp ce se afla în magazin, a pus în coșul de cumpărături un televizor în valoare de 749 de lei după care s-a deplasat în zona de ‘grădină’ a magazinului, unde l-a scos din ambalaj și l-a introdus sub un raft. ‘Clientul’ a părăsit magazinul, fără a achiziționa vreun produs după care s-a deplasat în exteriorul acestuia unde a îndoit plasa gardului împrejmuitor și a luat televizorul.

Față de T.G.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum și în vederea stabilirii întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Recomandari

Alte Articole