Alba: Acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate nerespectării regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată

La data de 16.10.2013, poliţişti din structurile de poliţie rutieră din Alba, împreună cu poliţişti Serviciului Transport Feroviar şi cei ai Compartimentului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate nerespectării regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată.
Conducătorilor auto le-au fost reamintite regulile ce trebuie respectate la trecerea la nivel cu calea ferată şi le-a fost atrasă atenţia asupra riscurilor la care se expun prin nerespectarea acestor reguli precum şi cu privire la prevederile legale care sancţionează acest tip de abatere.
Cu ocazia acestei acţiuni ce s-a desfășurat în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, poliţiştii au constatat 32 de abateri de la normele rutiere, pentru care au aplicat amenzi în valoare de 5.720 lei. Nu au fost constatate abateri privind trecerea la nivel cu calea ferată.

Recomandari

Alte Articole