AJF Alba – AJF Vrancea 3-1. Visul „Mogoșoaia” transformat în realitate de jucătorii albaiulieni

Stadionul „Forex” din Brașov, a fost stadionul unde selecționata județului Alba de fotbal amator a reușit să scrie o nouă pagină de istorie. AJF Alba, care este la prima participare, a reușit să acceadă în finala competiției, după ce a învins selecționata similară a județului Vrancea, cu scorul de 3-1. Finala competiției se va desfășura sâmbătă, 23 noiembrie 2013, împotriva AJF Brașov, echipă care a învins în semifinale AJF Prahova (câștigătoarea ultimelor două ediții a competiției), cu scorul de 1-0.

Odată cu înscrierea în competiția organizată de Federația Română de Fotbal și UEFA „Cupa Regiunilor 2013”, AJF Alba a pornit la drum cu visul de a ajunge în finala competiției. Selecționata AJF Alba, la prima participare, părea fără prea multe șanse de a trece mai departe dintr-o grupă cu selecționata Maramureșului (finalista ediției trecute) și cea a Harghitei, dar încă de la ieșirea din vestiar a echipei la meciul de debut cu Harghita, jucătorii albaiulieni simțeau aerul finalei, în care au crezut până la sfârșitul semifinalei cu AJF Vrancea. Determinarea și speranța de a juca pe terenurile unde naționala României se reunește înaintea fiecărei partide internaționale, au fost decisive în motivația albaiulienilor de a-și atinge visul. Astfel, AJF Alba va evolua în finala competiției împotriva AJF Brașov, într-un meci care cu siguranță va fi urmărit de oameni cu „nume” din cadrul fotbalului românesc.

Antrenorii Alin Hancăș, Adrian Bicheși și Ion Ilie au început semifinala cu următoarea formație: Ștef Cătălin – Nemeș-Dan Ioan, Oltean Cosmin, Borșoi Zoltan, Ivașcu Cătălin (46 Morariu Vasile) – Frențiu Răzvan, Lungu Raul (37 Cernea Andrei; 60 Baghiu Flaviu), Crețiu Florin, Bodea Cristian – David Romică (70 Javla), pe bancă mai fiind Leba Corado.

Golurile au fost marcate de: Bodea Cristian (min. 7), Frențiu Răzvan (min. 14), Cernea Andrei (min. 48)/ Lenchea (min. 30)

Recomandari

Alte Articole