Aiud: Reținut de polițiști, după ce a distrus un aparat de jocuri mecanice

Polițiștii din Aiud l-au reținut pe un bărbat de 30 de ani care a tulburat liniștea publică din municipiu, a amenințat persoane și a distrus un aparat de jocuri mecanice, pentru că a pierdut o sumă de bani la jocuri de noroc. Acesta va fi prezentat în fața magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 18.08.2016, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de M.C.O., de 30 de ani, din municipiul Aiud, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de ‘ultraj contra bunelor moravuri’, ‘tulburarea ordinii și liniștii publice’, ‘portul fără drept de obiecte periculoase’ și ‘amenințare’.

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, la data de 07.08.2016, în timp ce se afla într-un bar din Aiud, a distrus un aparat de jocuri de noroc din cauză că ar fi pierdut suma de 300 de lei.

În aceste împrejurări, bărbatul l-a amenințat pe administratorul barului și a efectuat acte de exhibiționism, atât în bar cât și pe stradă.

Ulterior, în jurul orelor 22.00, M.C.O. s-a deplasat la un alt bar din Aiud unde, pentru că i-a fost refuzat accesul, a amenințat cu acte de violență, folosindu-se de un cuțit.

După comiterea faptelor, bărbatul s-a sustras urmăririi penale, iar în cursul zilei de ieri, 18 august, a fost depistat de polițiști, pe raza localității Rădești.

Față de M.C.O a fost luată măsura reținerii urmând ca în cursul zilei de azi, 19.08.2016 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Recomandari

Alte Articole