Aiud: „Inimioare pentru un zâmbet: Andrei și Nicușor”

Primăria Municipiului Aiud sprijină proiectul umanitar „Inimioare pentru un zâmbet: Andrei și Nicușor”, organizat de Asociația Caritabilă „Maria Agapia”.

Miercuri, 25 februarie 2015, între orele 15:00-19:00, Asociația Caritabilă „Maria Agapia” organizează la Grădinița nr. 2 Aiud, o campanie de colectare de fonduri, pentru frații Andrei și Nicușor Marcu.

Cel mai mare dintre copii, Nicuşor Marcu, are 12 ani şi deşi suferă de un handicap grav şi este imobilizat într-un scaun cu rotile, are forţa să înveţe la domiciliu.

Cel mic, Andrei, are 6 ani şi merge la grădiniţă. Suferă şi el de un handicap grav şi îşi doreşte să fie sănătos precum ceilalţi copii.

Cei doi copii au nevoie de recuperare non-stop, fiind necesară stimularea permanentă din partea unui kinetoterapeut, în săli de kineto sau în stațiuni balneare de profil, specializate în recuperarea copiilor cu handicap locomotor grav.

Nicuşor, băiatul cel mare, are nevoie de un scaun cu rotile adecvat stării sale, dar familia nu dispune de sumele necesare pentru a-l achiziţiona.

O alimentaţie specială, medicamente, dar şi confort sunt de asemenea importante pentru viaţa lor.

Viitorul acestor copii se află în mâinile noastre. Putem să le ușurăm suferința, oferindu-le atât afecțiune dar și suport financiar.
Familia Marcu poate fi sprijinită și prin depunerea de sume, în contul în lei, cu numărul RO80RZBR0000060017469817, deschis de mama copiilor, Marcu Nicoleta Maria, la Banca Raiffeisen, Filiala Aiud.

Recomandari

Alte Articole