Aiud: Furturi de telefoane mobile anchetate de polițiști

La data de 27.06.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe M.C.O., de 31 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în data de 25.06.2016.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în data de 25 iunie, în timp ce se afla într-un bar din municipiul Aiud, a profitat de neatenţia proprietarului unui telefon mobil lăsat pe o masă şi l-a sustras.

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit recuperarea telefonului, acesta fiind restituit păgubitului.

Faţă de M.C.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tot ieri, 27 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe F.R.A., de 29 de ani, din Aiud, ce persoană bănuită de comiterea furtului unui telefon mobil sesizat poliţiei în data de 24 iunie a.c.

Se pare că, în după amiaza zilei de 24 iunie, tânărul a pătruns în incinta unei case de amanet din Aiud unde s-a interesat de achiziţionarea mai multor bunuri şi profitând de neatenţia angajatului a sustras un telefon mobil în legătură cu care îşi manifestase anterior intenţia de a-l achiziţiona.

Şi în acest caz, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, iar faţă de F.R.A. au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Recomandari

Alte Articole