Aiud: A furat un telefon mobil din vitrina unui magazin

Poliţiştii din Aiud l-au identificat pe un tânăr din judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil, din vitrina unui magazin de profil din municipiul Aiud. Telefonul, în valoare de 4.000 de lei a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor magazinului.

La data de 24.11.2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, sprijiniţi de poliţiştii Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi de poliţiştii de investigaţii criminale din Turda, l-au identificat pe I.T.T., de 27 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de telefon mobil.

În sarcina tânărului s-a reţinut faptul că, în dimineaţa zilei de 13 noiembrie, profitând de neatenţia angajaţilor unui magazin de telefoane mobile, a sustras un telefon, în valoare de 4.000 de lei, ce era expus în vitrina magazinului.

Telefonul a fost recuperat şi restituit reprezentanților magazinului păgubit, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Recomandari

Alte Articole