Ag. Sef Boca Adrian, de la Politia Sebes, cercetat penal pentru abuz in serviciu, dupa ce a amendat abuziv un localnic care a reclamat galagia dintr-un cartier din oras!

Unii dintre politistii din judetul Alba profita de uniforma si de functia pe care o au! Este si cazul Ag Sef Boca Adrian care a amendat abuziv un localnic din Sebes ce a reclamat galagia si muzica din oras, de la miezul noptii. Probabil ca politistul a incercat astfel sa-l intimideze pe reclamant si pe cei ca el, care au ,,curajul” sa-l deranjeze cu astfel de sesizari.

       IPJ Alba- Biroul Control Intern ,,a intocmit procesul verbal de se sesizare din oficiu pentru savarsirea infractiunii ,,abuz in serviciu” (vezi foto) si a sesizat procurorii pentru  ca Ag. Sef Boca Adrian de la Politia Sebes sa fie cercetat penal. Politistul a abuzat de functia sa si a incheiat abuziv procesul verbal 054040/14.07.2020 , in care precizeaza ca in noaptea de 14.07.2022 la ora 22,54 a fost solicitat sa intervina intr-un cartier din Sebes, unde era muzica, galagie, dar acesta (politistul) sutine si scrie ca: ,,in urma verificarilor nu s-a confirmat”.  Reclamantul a fost amendat cu 500 de lei, chiar daca acesta (reclamantul) a prezentat doua inregistrari video din 14.07.2022, la ora 23,10 si 23,11, adica dupa 16 minute  si 17 de minute de la sesizare, in care se aude clar galagia si muzica. 

     Impotriva procesului verbal intocmit de Ag Sef Boca Adrian a fost depusa si o plangere contraventionala la Judecatoria Sebes. Localnicii din Sebes nu au nevoie de astfel de politisti si cer pedepsirea unor astfel de indivizi care, in loc sa respecte legea si sa fie in slujba cetateanului, folosesc haina de politist pentru a face abuzuri. 

              

Recomandari

Alte Articole